TARIEVEN EN VERGOEDINGEN

Vergoeding door zorgverzekeraar

Wilt u in aanmerking komen voor vergoeding van de behandelingen fysiotherapie door uw zorgverzekeraar, dan dient u hiervoor aanvullend verzekerd te zijn. Fysiotherapie zit namelijk niet meer in het basispakket van uw zorgverzekeraar!
Het aantal behandelingen dat vergoed wordt is afhankelijk van uw polisvoorwaarden, die per verzekeringspakket erg kunnen verschillen.
Het is daarom verstandig vooraf bij uw zorgverzekeraar te informeren naar het aantal behandelingen fysiotherapie dat u maximaal vergoed krijgt.

Chronische aandoeningen

Bent u 18 jaar of ouder en heeft u last van een chronische aandoening? Dan betaalt u de eerste 20 behandelingen voor de fysiotherapie zelf of uit de aanvullende verzekering. Vanaf de 21e behandeling vergoedt de zorgverzekeraar de fysiotherapiebehandelingen. Om hiervoor in aanmerking te komen moet uw aandoening op de lijst van chronische aandoeningen staan. Hou  er rekening mee dat het verplicht eigen risico ook geldt voor fysiotherapie met een chronische indicatie op het moment dat de eerste 20 behandelingen zijn verbruikt. Lees meer hierover op http://www.zorgvergoeding.com

Afgesloten contracten

Mocht u een aanvullende verzekering hebben voor fysiotherapie bij één van de zorgverzekeraars waarmee wij een  contract hebben afgesloten en u heeft nog voldoende ruimte in uw aanvullend pakket, dan wordt de financiële afhandeling direct met uw zorgverzekeraar geregeld.

Helaas zijn wij genoodzaakt geweest om niet met elke zorgverzekeraar een contract af te sluiten. Wij staan voor kwaliteit in het verlenen van zorg en niet voor onnodige administratieve lasten die sommige zorgverzekeraars van ons eisen. Indien u bij een van deze zorgverzekeraars verzekerd bent, ontvangt u een factuur van de behandeling. Deze dient u zelf te declareren bij uw zorgverzekeraar om de (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk terug te krijgen.

Voor 2022 hebben wij geen contract meer met de verzekeringen die met rood zijn doorgehaald:

Behandelingen buiten uw aanvullend pakket

Mocht u niet of beperkt verzekerd zijn, dan gelden onderstaande vrije tarieven. De kosten die buiten de dekking van uw verzekering vallen worden bij u in rekening gebracht, ook wanneer u boven uw maximaal aantal behandelingen zit. U dient dit zelf na te kijken in uw polis!
Voor meer informatie en/of vragen kunt u altijd contact opnemen.

Vrije tarieven fysiotherapie en manuele therapieprijs 
Reguliere zitting fysiotherapie€ 40.00
Zitting manuele therapie€ 50.00
Intake en onderzoek na verwijzing€ 55.00
Intake en onderzoek na screening€ 55.00
Fysiotherapie aan huis behandelen€ 55.00
Intake en onderzoek aan huis€ 65.00

* Bovengenoemde tarieven zijn onder voorbehoud en kunnen afwijken van de werkelijke tarieven. Voor meer informatie neem contact met ons op.
* Gereserveerde tijd voor een behandeling, welke niet tenminste 24 uur van te voren is afgezegd, wordt in rekening gebracht.  Let op: niet -, of niet tijdig afgezegde afspraken mogen niet bij de zorgverzekering gedeclareerd worden en moeten daarom door u zelf betaald worden, te weten 100% van het geldende tarief.

IMPROVE FYSIOTHERAPIE

KOM WEER IN VORM